Wat

De Fotowerkplaats is een ontmoetingsplek voor fotografen en fotografieliefhebbers. Naast kijken kun je er doen en leren. De Fotowerkplaats is een samenwerkingsverband van zes gedreven fotografieliefhebbers die hun sporen verdiend hebben. Zo exposeerde Henk Bothof op het gerenommeerde Fotofestival Naarden, bewerkte karen Borremans onder andere de prijswinnende beelden van meervoudig Zilveren Camera winnaar Eddy van Wessel en organiseerde Wim van Zon vijftien jaar lang de art show op het North Sea jazz Festival. Peter de Raaf wordt gezien als de grootste expert in Nederland op het gebied van popfotografie en Herman van de Haar maakt prints voor topfotografen en musea. Fred Teepe geeft als portret- en landschapsfotograaf cursussen in De Fotowerkplaats.

Een overzicht wat we doen:

TENTOONSTELLINGEN

Iedere foto-en kunstliefhebber ontdekt bij De Fotowerkplaats tentoonstellingen met de beste muziefotografie van internationale fotografen. Tussen deze muziekfotoexposities door presenteren de fotografiepartners hun eigen werk en zijn er soms speciale kunsttentoonstellingen.

FOTOPRINTS

Voor professionele fotografen en serieuzehobbyfotografen biedt De Fotowerkplaats een printservice op museaal niveau.

BEELDBEWERKING

Tegen een uurtarief van € 65,00 exclusief BTW verzorgt De Fotowerkplaats digitale retouche, volledige beeldbewerking of het inkleuren van digtale zwart-wit beelden.

Publiek bij de Historische Jazzroute 2019 in Rotterdam met een door Fred Teepe ingekleurde zwart-wit foto van Henk Visser die in 1964 Eric Dolphy in jazzclub B14 fotografeerde.

CURSUSSEN

Karen Borremans, Herman van de Haar en Fred Teepe zijn cursusleiders van de verschillende cursussen die De Fotowerkplaats aanbiedt.

FOTOSHOOTS

Fred Teepe is de portretfotograaf, Karen Borremans de bruidsfotograaf en Henk Bothof is in te huren als reisfotograaf door magazines en reisorganisaties. Incidenteel verzorgt Wim van Zon concertfotografie.